Αθήνα, 27-04-24 1:30

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ



Νομός   Πέλλας
Ραδ. Σταθμος   LIFE
Συχνότητα   106.30  
Κατηγορία   ΜΗ ενημερωτικός
Προφίλ   ΜΟΥΣΙΚΟΣ
Κάλυψη  
Μέλος Ένωσης  
Ιδιοκτήτης   Αλέξανδρος Καραγιοβανίδης
Διεύθυνση   20ης Οκτωβρίου 2
Περιοχή   Γιαννιτσά
Τηλέφωνα   2384501063    
E-mail   Στείλτε mail
WebSite   Δείτε το site
Live   Ακούστε τον με Windows Media Player
OnDemand  
Πληροφορίες   Η αρχή: Στις 26 Σεπτεμβρίου 2009 μια ομάδα έχοντας την ανάγκη να επικοινωνήσει με τον κόσμο της πόλης, αλλα περισσότερο μεταξύ της, συγκέντρωσε τα απαραίτητα μηχανήματα για δοκιμαστικές εκπομπές στα FM. Η πρωτοφανής αγάπη, η υψηλή ακροαματικότητα και η μεγάλη συμμετοχή, μας έδωσε κουράγιο παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες εκπομπής (οι εκπομπές γίνονταν μέσα από ένα δωμάτιο όπου εκεί δεν υπήρχε ηχομόνωση, οι υπάρχουσες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις όντας ελαττωματικές προκαλούσαν πτώση τάσης για αρκετές ώρες). Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα και βλέποντας ότι η προσπάθεια αυτή είχε απήχηση στον κόσμο, κινήσαμε την διαδικασία νομιμοποίησης και στέγασης του σταθμού στην οδό Χρ. Σμύρνης 6 στην Αριδαία. Έπειτα από συζητήσεις, επισκέψεις σε κρατικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, στις αρχές του εαρινού εξαμήνου ολοκληρώθηκε η σύνταξη του εσωτερικού κανονισμού του ραδιοφωνικού σταθμού ‘LIFE RADIO’’. Παράλληλα συγκεντρώσαμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αιτήσεις για την έγκριση της άδειας Νόμιμης λειτουργίας του σταθμού. Η συνέχεια: Έτσι η νέα στέγη της ραδιοφωνικής ομάδας γίνεται στην Αριδαία Πέλλας και 2ο studio στα Γιαννιτσά. Παρ' όλες όμως τις δυσκολίες χάρη στο μεράκι, την υπομονή και την αγάπη μας για τη μουσική και την επικοινωνία, Ο ‘’life 106.3’’ παρέμεινε ζωντανός έχοντας τις βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξή του. Η προσπάθεια: Η προσπάθεια συνεχίστηκε με αργά αλλά σταθερά βήματα αφού βρήκε και ανταπόκριση από μεγάλη μάζα επαγγελματιών , γεγονός που έδωσε κουράγιο στην ομάδα να εργαστεί με περισσότερο πείσμα και αφοσίωση. Με τις νέες συνθήκες ο σταθμός παρουσίασε νέο πρόσωπο, πιο σοβαρό και πιο κοντά στα επαγγελματικά πρότυπα. Τότε ήταν που έγινε και η πρώτη σημαντική προσέγγιση στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα με την ζωντανή συζήτηση στο studio, και καλεσμένους ειδικούς από διαφόρους χώρους. Σήμερα: Σήμερα 2 χρόνο μετά, οι προσπάθειες για καλή και διαφορετική μουσική συνεχίζονται. Η μεγάλη ανταπόκριση και η υψηλή ακροαματικότητα έδωσε το ερέθισμα στον ‘’life 106.3’’ να επικοινωνήσει με τον κόσμο της Πέλλας (και όχι μόνο) ώστε να προάγει την πολιτισμική πλευρά του. Τους τελευταίους μήνες διοργανώνει εκδηλώσεις, πάρτυ και φυσικά φιλοξενεί μεγάλα ονόματα της ελληνικής -και όχι μόνο- μουσικής σκηνής.

Τα παραπάνω στοιχεία έχουν καταχωρηθεί απο υπεύθυνο του Ραδιοφωνικού Σταθμού.
Το proradio.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη για την ακρίβεια τους, ούτε για τυχόν αλλαγές που έχουν γίνει μετά την τελευταία ημερομηνία ενημέρωσης.


  Τελευταία Ενημέρωση στοιχείων: 17.03.2013

© 1998 - 2024, PRORADIO.GR
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική ή μερική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Το radio.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη για το περιεχόμενο των παραπάνω δικτυακών τόπων (όπου υπάρχουν παραπομπές).


Ρ/Σ Πέλλας (8)

 
ΡΑΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ
96.3 - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

 
LIFE
106.30 - Γιαννιτσά

 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
99.2 - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

 
ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ν. ΠΕΛΛΑΣ
103,8 - ΕΔΕΣΣΑ

 
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
106,7 - ΑΡΙΔΑΙΑ

 
ΚΑΝΑΛΙ 1
92.6 - ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ

 
ΠΕΛΛΑ FM
103.2 - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ NΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

 
ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 94,8 FM
94.8 - ΑΡΙΔΑΙΑ